fbpx

Hei, vi er Braves. Vi utvikler merkevarer, designer opplevelser, produserer produkter og forteller gode historier.

Braves merkevarer

Falch & Frische håndlagde nordiske designmøbler og interiør

Etter å ha møtt to danske møbeldesignere som hadde pensjonert seg på strand i Indonesia, ble vi inspirert til å skape Falch & Frische for å gjøre tidløst nordisk design mer tilgjengelig. Møbler som kan gå i arv i generasjoner.

Les mer om Falch & Frische »
Beste vedfyrte billig pizzaovn

Kjærlighet for mat og flammer

Lei av å ikke finne produktene vi ønsket oss, startet vi Gruue. Inspirert av det norske ordet Grue som betyr illsted, tok vi fatt i oppgaven med å lage en rimelig vedfyrt pizzaovn for folk flest. Laget så alle kan lage utrolig pizza på minutter, designet for nordiske forhold.

Les mer om Gruue Pizzaovner »
boken for enkel import av varer fra kina og kinesiske fabrikker

Sourcing Secrets boken

Vi ville skrive den ultimate boken om produkt sourcing fra Kina for det norske markedet. Fylt med alt du trenger for å gjøre suksess med import av produkter fra Kina, enklere og billigere.

Les mer om vår importguiden »

Trafikkmaskin digitalt markedsføring med fysisk tvist

Vi ville gjøre vår egen utvikling av websider, markedsføring og søkeoptimalisering enklere og billigere. Derfor startet vi vårt egen tjeneste for å også hjelpe andre bedrifter skape resultater både digitalt og fysisk. Med Trafikkmaskin kan du få vakre nettsider, bli veldig synlig på google og gjøre markedskampanjer som skaper entusiasme blant kunder og ansatte.

Les mer om Trafikkmaskin »

Rescuejuice mobil accessories med en unik tjeneste

I 2015 lanserte vi verdens første nødlader med bytte og ladeavtale for det norske markedet. Tre år senere finner du våre produkter og vår power bank bytteavtale på over 550 kiosker, barer, hoteller og restauranter i Norge.

Les mer om Rescuejuice »

NAMELESS livsstils brand for rebeller

Vi ville lage en merkevare for rebeller, for de som skaper sin egen historie og merkevare. Nameless er produkter uten logo, fordyrende innpakning eller fancy markedsføring og helt fri for logo prispåslag. Mennesker har ikke noen logo, så hvorfor skal produktene dine ha det?

Re-åpner snart.. »

Altihopa - lag din egen nettbutikk på sekunder

Altihopa blir en multivendor butikkplattform for fremtiden. Vi gjør det enkelt for deg å starte en nettbutikk på minutter, ta betalt umiddelbart med Visa, Mastercard of Vipps. Vi integrerer logistikkløsniger mellom verdens største markeder så du kan fokusere på salg.

Kommer snart »