fbpx
Braves produkt - power bank for Apple Watch

Skapt av kjærlighet for fantastiske merkevarer og produkter

Braves er startet av Elisabeth Bratteberg og Markus Vesøen. Sammen med deres team designer de nye nordiske merkevarer. De utvikler merkvarer og med sitt internasjonale nettverk av produsenter produserer produkter for et globalt marked.

Braves jobber med et team av produktdesignere og fabrikker på tvers av Asia og Europa for å utvikle spennende nye produkter og kategorier. De utvikler elegante og effektive e-commerce løsninger integrert med verdensomspennende logistikkleverandøre for å selge og markedsføre sine merkevarer globalt.

Packaging production in Shenzhen

Laget av Braves

Forvandler ideer til business 

Det som gjør Braves forskjellige fra alle andre er måten vi tenker, utvikler og produserer. Braves fokuserer ikke bare på hva som er en god idé, men hva som kan bli en fantastisk business.

Braves metoden for businessdesign

Vi gjenbruker vårt nettverk og løsninger på tvers av alle våre merkevarer for oppnå globale fordeler. Vi bruker vårt eget rammeverk for utvikling av en ny business. Alt bygget på en solid grunnmur av logistikk, salg, markedsføring og produksjon for å kunne skalere globalt.

Vårt managment team

Elisabeth Bratteberg CEO of Braves AS Braves Global AS

Elisabeth Bratteberg

Founder & CEO

Elisabeth har en bakgrunn fra økonomi og administrator og har erfaring fra bank og betaling. Elisabeth er vår CEO og grunnlegger.

Markus Vesøen founder braves

Markus Vesøen

CDO - Founder

Markus har en bakgrunn innen matematikk, datateknikk, innovasjonledelse og utviklingsprosesser. Markus er vår CDO og grunnlegger.

Jan Henning Thorsen from Laget / Risør - Norway CTO of the Braves AS Braves Global AS

Jan Henning Thorsen

CTO

Jan Henning har over 14 års erfaring fra digital produktuvikling innen telecom, hosting tjenester og dev-ops. Jan Henninng er vår CTO og ansvarlig for alt teknisk infrastruktur og integrasjoner.

Bedriftsinformasjon

Braves er lokalisert i Norge, Eurosonen og Asia. Vårt Asia-kontor er vårt produksjon, produktdesign og sourcing-kontor og kan besøkes på etterspørsmål. 

Kontaktinformasjon

For generelle hendvendelser vennligst send en e-post til: [email protected]

Asia / Kina

广东省深圳市南山区蛇口街道望海路1049号海明苑A栋406房 Shenzhen, China
Phone: 13048936540

Norge

Braves Global AS
Kirkegaten 1B
4878, Grimstad, Norway
Orgnr: 917187525

Denmark (EU)

Braves Scandinavia
Husumgade 44 B, st. 3.
2200 København N, Denmark
CVR-nummer:39456877